Om os

Firmaet udspringer af et konsulentfirma JP Kristensen ApS. I konsulentfirmaet har jeg mødt en række firmaer som har webshops. Mange  af dem har både gode timer og udfordringer.
Jeg synes det har været spændende at høre om. Og nu synes jeg tiden var til selv at sætte fingrene i det at drive en webshop.
Når den beslutning var taget, så var det ikke svært at vælge kategori. Der er ingen tvivl om, at vi skal passe på vores "miljø", det vil sige både vores fælles jordklode og alt levende. 
Når jeg ser hen over alle de webshops der er på markedet, så er der stor fokus på at få solgt varer, men ikke hvilke varer. Det er her jeg ønsker at gøre en forskel.
Produkterne på shoppen er nøje udvalgt efter følgende kriterier:

  • Praktiske og anvendelige
  • Fremstillet af materialer som ikke skader os som mennesker eller vores miljø
  • De er gennemsigtige - dvs. der er dokumentation for påstanden om, at de er miljø og menneskevenlige
Du vil derfor også finde sider med dokumentation for produkterne. Eller i det mindste en nøje beskrivelse af produktionsmetoderne. 
Det var så produkterne. Men det er jo også vigtigt under hvilke forhold produkterne er fremstillet. Også her gælder gennemsigtighed. Derfor tjekker jeg op på hvordan fremstillingsprocessen er. Eksempelvis er en af producenterne ISO certificeret i både produktion og miljø. De opsamler alt deres spildevand til enten genbrug i egen eller andres produktioner, eller til forsvarlig destruktion. Bare for at nævne et eksempel. 
Det er vigtigt for os, at du kan handle hos os med god samvittighed. Vi glæder os til samarbejdet.


 
Med venlig hilsen


Jens Peter Kristensen